top of page
tim-mossholder-bo3SHP58C3g-unsplash.jpg

Ενεργειακές

Θεραπείες

Για αρμονία, ισορροπία & υγεία

Οι Ενεργειακές Θεραπείες βοηθούν να καθαρίσουν τα μπλοκαρίσματα που δημιουργούνται από αρνητικά συναισθήματα και επώδυνες εμπειρίες,  που δεν επεξεργάστηκαμε σωστά και παραμενουν στο ενεργειακό μας πεδίο, προκαλώντας δυσαρμονία και ασθένεια. Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση του ενεργειακού μας πεδίου, προκαλώντας έτσι την έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Services

Που μπορούν να σε βοηθήσουν

οι Ενεργειακές Θεραπείες?

  •  Απελευθερώσετε και καθαρίσετε παλιά μοτίβα σκέψεων (...δεν είμαι αρκετά καλός, ...είμαι αποτυχημένος) και ανθυγιεινές συνήθειες (υπερκατανάλωση τροφής, κάπνισμα, αλκοόλ) που επηρεάζουν αρνητικά ολόκληρη τη ζωή σας (καριέρα, οικονομικά και σχέσεις) και σας εμποδίζουν να βιώσετε τη χαρά και την ολοκλήρωση στη ζωή.

  • Αποκατάσταση και διατήρηση της σωματικής, ψυχολογικής και πνευματικής υγείας σας, έτσι ώστε να αισθανθείτε γειωμένοι, ασφαλείς και σταθεροί..

 

  • Απελευθέρωση των εντάσεων, του στρες και των αφόρητων συναισθημάτων, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την καθημερινότητά σας.

 

  • Καθαρισμός ανεπίλυτων συναισθημάτων, ψυχικών τραυμάτων και ανεκπλήρωτων επιθυμιών, που σας αναγκάζουν να ξαναζείτε το παρελθόν και σας εμποδίζουν να σκέφτεστε καθαρά για το τώρα και το για το μέλλον.

 

  • Αποκτήστε περισσότερη διαύγεια, κατανόηση και συναίσθηση, απολαμβάνοντας έτσι μια πιο ευτυχισμένη, χαρούμενη και ειρηνική ζωή.

Οι ενεργειακές θεραπείες αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως “όλον” που περιλαμβάνει όλη του την υπόσταση: σώμα, νου, ψυχή και πνεύμα.

 

Είναι ήπιες, ολιστικές και μη παρεμβατικές.

 

Λειτουργούν βαθιά, αποτελεσματικά με σεβασμό για τον άνθρωπο και  μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

 

Οι ενεργειακές θεραπείες δεν έχουν να κάνουν ούτε με θρησκείες, ούτε με εθνικότητες, ούτε με μαγεία όπως κάποιες φορές διαδίδεται λόγω άγνοιας ή εσκεμμένης πληροφόρησης. Τίποτα δεν μπορεί να είναι αντίθετο στο Θείο και στη Φύση αν βοηθά τον άνθρωπο να ερχεται σε επαφή με το σώμα του και τα συναισθήματά του και κατ’ επέκταση και με τον κόσμο.

 

Ο καλύτερος τρόπος να έχουμε άποψη για κάτι είναι να βιώσουμε οι ίδιοι πώς επιδρά στο σώμα μας, στη σωματική και ψυχική μας υγεία , στη σύνδεσή μας με τα συναισθήματά μας και με τους άλλους ανθρώπους, επιλέγοντας έναν άνθρωπο που νιώθουμε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε με βάση το δικό μας και μόνο ένστικτο.

Image by Faye Cornish
Contact

Ενεργειακός Θεραπευτής

IMG_1793.jpg

Ο Σταύρος Σιώκας ασχολείται με τις ενεργειακές θεραπείες από τις αρχές του 2000. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης διαφορετικών σχολών και παραδόσεων εμπλουτίζοντας συνεχώς τις θεωρητικές και εμπειρικές γνώσεις του.

Το 2005 έγινε Master στο παραδοσιακό Ushui Reki Ryoho και στο Karuna Reiki από τον Lama Zopa Gyamtso. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο Shiatsu στο ''Oriental Medicine & Shiatsu Training Center'' και παρακολούθησε διάφορες τεχνικές Μασάζ.

Έχει ενσωματώσει στις θεραπευτικές τεχνικές του διδασκαλίες και μυήσεις από τη Vajrayanna, την Ινδουιστική Τάντρα, το Dzogchen, το Bon, την Kabbalah, καθώς και διάφορα είδη Chi Kung.

Έχει μαθητεύσει επί σειρά ετών δίπλα στους Lennart Aastrup, Dr. Carlos de Leon, Lama Zopa Gyamtso, Μιχάλη Μουρτζή και έχει λάβει επίσης διδασκαλίες και μυήσεις από: Beru Khyentse Rinpoche, Khandro Rinpoche, Namkhai Norbu, Tenga Rinpoche, Lama Trehor, Maa Parvathi Nanda Nath, Swami Padmadevi.

Έχοντας στην κατοχή του μια μεγάλη ποικιλία ενεργειακών συστημάτων και πνευματικών μεθόδων, προσφέρει στους ανθρώπους την καθοδήγηση και τη θεραπεία που χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή, ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να μπορέσουν να αυτοθεραπευτούν και να έρθουν πιο κοντά στην αληθινή τους φύση.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί του στο 6976589887 ή στο email: siokasta@gmail.com για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τις ενεργειακές θεραπείες ή για κλείσιμο προσωπικής συνεδρίας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η θεραπεία αυτή δεν αντικαθιστά οποιαδήποτε αγωγή και θεραπεία ακολουθείτε της κλασσικής/συμβατικής/ομοιοπαθητικής ιατρικής. Λειτουργεί αρμονικά παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία και βοηθά στην συντομότερη ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υγείας. Δεν γίνονται διαγνώσεις και δεν συστήνονται φάρμακα ή άλλες ουσίες.

 

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιουνται είναι ήπιες και αποτελεσματικές, κατάλληλες για όλους. Είναι ασφαλείς, γίνονται πάνω από τα ρούχα, με το απαλό άγγιγμα των χεριών ή/και από απόσταση.

 

Η συνεδρία γίνεται με τον θεραπευόμενο ξαπλωμένο αναπαυτικά σε κρεβάτι μασάζ ή καθιστό σε καρέκλα ανάλογα.

 

Το περιβάλλον είναι ενεργειακά καθαρό και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

 

Ο χώρος είναι ιδιωτικός, τα ραντεβού αυστηρά προσωπικά, χωρίς την παρουσία άλλων ατόμων ούτε στον ίδιο χώρο ούτε στο χώρο αναμονής.

Το μήνυμα στάλθηκε!

bottom of page